Zasebnost in piškotki

ZASEBNOST

Ko vstopite na naše spletišče, se informacije o vas (datum, čas, stran) shranijo na našem strežniku. To so izključno statistični podatki. Ti podatki se uporabljajo samo v anonimni obliki za potrebe statistike Googlove analitike obiskanosti spletnih strani.

Če nam pošljete elektronsko pošto preko osebnega poštnega odjemalca (npr. Outloook, Gmail, Hotmail itd.) ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani, se vaš elektronski naslov in vaši osebni podatki, ki nam jih ob tem zaupate, uporabljajo samo za individualno korespondenco.
Vaše podatke, ki jih pošljete preko elektronskih prijavnic na tem spletišču, uporabljamo samo za interne potrebe korespondence in jih v skladu z zakonskimi določbami obravnavamo zaupno.

Če znotraj spletišča obstaja možnost za vnos osebnih ali drugih podatkov (elektronskih naslovov, imen, naslovov in drugih osebnih podatkov), je njihova navedba s strani uporabnikov izrecno prostovoljna.

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletišče www.jezikovna-politika.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo, uporabljamo jih le za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.jezikovna-politika.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, ki obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilni telefon itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov lahko upravljate v svojem brskalniku – glejte spodaj: “Nadzor nad piškotki”.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Piškotki našemu spletnemu strežniku omogočijo, da posameznemu uporabniku predstavi prilagojene spletne strani. Tako je doživetje ob obisku spletne strani bolj prijetno, saj je prilagojeno potrebam posameznega uporabnika. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Spletna stran si “zapomni” posameznikove preference in izkušnje, s tem pa je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito.
Nekateri piškotki so last tretjih strani ...

NADZOR NAD PIŠKOTKI V BRSKALNIKU

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Izključitev piškotkov v spletnem brskalniku:

PREBERITE SI VEČ O PIŠKOTKIH

NA VRH